Scroll Up
Drag to Scroll Up/Down
Scroll Down


RESEARCH

Navius is middels haar Research Instituut AnnaLise SVP in staat om in korte tijd feitelijke markt- en bedrijfsinformatie te verzamelen en analyseren. Het Instituut ondersteunt Navius bij strategische adviezen, fusie & overnames en voert zelfstandig onafhankelijk onderzoek uit voor 60 procent van de top-100 ondernemingen in Nederland.

Elke markt is uniek en elk vakgebied kent zijn specifieke terminologie. Dit vraagt om maatwerk research, denkwerk, alle automatisering ten spijt. Researchers en Analisten bij AnnaLise SVP zijn gespecialiseerd in de volgende sectoren: Food, Consumer Products & Services, Healthcare & Pharmaceuticals, Industrial Products & Services, Financial & Business Services, Technology & Communications.

AnnaLise SVP onderscheidt zich onder meer door een wereldwijd netwerk voor Research en Intelligence. Dit netwerk bestaat uit meer dan 1.100 specialisten. De R&I-Professionals zijn gespecialiseerd in het achterhalen, analyseren en samenvatten van informatie. Ze maken daarbij gebruik van de allernieuwste faciliteiten en van een scala aan hulpmiddelen, zoals onze eigen kennisbeheersystemen, wereldwijde on-line databanken, vanzelfsprekend het Internet, cd-rom's en haar eigen bibliotheek.

AnnaLise SVP biedt de volgende Research & Intelligence Producten:

  1. Marktonderzoek
  2. Competitive Intelligence
  3. Acquisitiesearch
  4. Marktintroducties

Voorbeelden van cases kunt u hier lezen: research.